hello
Головна / Блог / Кейс зі створення сайту Mariana2Mars

Кейс зі створення сайту Mariana2Mars

photo

Наш замовник "Mariana2Mars" являється канадським партнером у сфері Digital. Вони займаються просуванням клієнтів у мережі.

Головні завдання

Перед нами було завдання – створити веб-сайт для "Mariana2Mars", корпоративний сайт з індивідуальним дизайном. Дати можливість клієнтам ознайомитись зі спектром послуг та командою.

  • Розробити дизайн сайту, що відповідає якісному UI/UX. Це перший етап перед розробкою якісного сайту, після чого йде обговорення подальших правок.
  • Використання контенту, необхідного для сайту. Фото команди та креативи.
  • Розробка сайту за макетом та відтворення змін для оптимізації.

Реалізація завдань

1.Маркетингове дослідження

Перед тим, як розпочати роботу над веб-сайтом, ми виконали маркетингове дослідження конкурентного ринку Канади та найближчих регіонів. Це було необхідним кроком для створення потужного ресурсу, спрямованого на задоволення потреб цільової аудиторії. Далі ми розробили прототип веб-сайту з урахуванням необхідної структури та бажаного функціоналу.

Analytics

2. Розробка дизайну сайту

  1. Вибір інструменту: У данному випадку ми використовували Adobe XDesign для подальшого створення прототипу макета.
  1. Відтворення сторінок за ТЗ: Необхідно були створити кожну сторінку з індивідуальним дизайном та інформативним наповненням. На кожній сторінці свій контент та ціль для відтворення візуалу з інформацією.

Після створення повноцінного макету, переходимо до етапу розробки:

3. Розробка сайту

  1. Вибір необхідної CMS: Для подальшої роботи, ми обрали для зручності роботи з JS та CSS саме WordPress. Після чого ми почали відтворювати макет за ТЗ від дизайнера, PM та клієнта.
  1. Мобільна версія сайту: Ми створили спеціальну мобільну версію сайту, яка забезпечує комфортну навігацію та використання сайту на будь-яких мобільних пристроях. Це зроблено з метою збільшення кількості клієнтів, які звертаються до нас зі своїх смартфонів і планшетів.
  1. Оптимізація Contact Us та форми зворотного зв'язку: Оскільки велика частина наших клієнтів користується формою замовлення, ми зробили її більш доступною. Тепер вона охоплює цільові екрани та має власний приємний та зручний дизайн.
  1. Створення сторінки для усієї команди:

Ці кроки спрямовані на покращення взаємодії з користувачами та зробити сайт більш привітливим та показати себе як справжня команда кваліфікованих спеціалістів.

  1. Відтворення блогу: Одна з найцікавіших речей - це створення блогу та його ведення. Для цього була розроблена окрема сторінка, де можливо отримати корисну для себе інформацію та має гарний вплив на SEO-просування.

Тестування

Після закінчення робіт по розробці сайту ми провели детальне тестування сайту. Це проводиться для виключення несправностей на сайті та виявлення дрібних недоробок. Після того, як сайт протестований, внесли останні правки.

Your choice

Результат

Вебсайт компанії "Mariana2mars" - це справжній взірець інноваційності та професіоналізму у світі цифрового маркетингу. Завдяки зосередженості на розробці та просуванні сайтів, ми створили платформу, яка не тільки вражає своїм конкурентним дизайном, але й задовольняє потреби сучасного ринку цифрових технологій.

Дизайн сайту "Mariana2mars" відображає їх місію бути більше, ніж просто компанією з інтернет-маркетингу та розробки - вони є справжніми дослідниками у цій сфері. Кожен елемент на сайті продуманий так, щоб підкреслити їх інноваційний підхід та прагнення до розвитку бізнесу клієнтів. Це відображено в інтуїтивно зрозумілому інтерфейсі, який забезпечує легке та ефективне взаємодію користувачів з сайтом.

Контент на сайті "Mariana2mars" сконцентрований на демонстрації їх унікальних послуг та підходів у сфері цифрового маркетингу та розробки. Він ефективно спонукає потенційних клієнтів до співпраці, показуючи переваги їх інноваційних рішень. Крім того, оптимізація контенту під пошукові системи гарантує високу видимість сайту в інтернеті, приваблюючи нових клієнтів та розширюючи бізнес-можливості.

Загалом, сайт "Mariana2mars" є чудовим прикладом того, як інноваційність, професіоналізм та орієнтація на розвиток можуть трансформувати звичайний веб-ресурс у потужний інструмент для бізнесу у світі цифрових технологій.

Завжди з вами на зв'язку
Приходьте в гості м. Дніпро, вул. Робоча, 23К
Напишіть листа office@emis.ua
X