hello
Головна / Блог / Месенджери

Месенджери

photo
Месенджери - відносно новий, але вже впевнено закріплений маркетинговий канал, який швидко розвивається і має величезний потенціал. Всі великі бренди починають використовувати месенджери для поширення інформації про продукти, спеціальні пропозиції та інші важливі події.

Вже не секрет, що ефективність цього каналу набагато вище вже звичної нам всім e-mail розсилки. Це не дивно - адже яка спокуса відразу прочитати, що ж за оповіщення прийшло на телефон! А дуже багато з нас тримають телефон недалеко практично цілодобово, що дозволяє нам достукатися до потенційних клієнтів в будь-який час і з високим шансом бути почутими.
Чому варто використовувати даний канал?
Все дуже просто. Месенджери - це величезна потенційна аудиторія і живе втягнуте спілкування з клієнтами безпосередньо або через спамерських ботів. Завдяки зручності і безлічі інших чинників, месенджери стали вкрай популярними і їх популярність все ще зростає, а це значить, що маркетологу знайти цільову аудиторію тут стає все простіше.
Як вибрати месенджер для просування?
Примітно також те, що маркетинговий канал підійде багатьом категоріям бізнесу, від малих до великих компаній.
Орієнтуйтеся на прості і очевидні критерії: популярність додатку у цільової аудиторії, зручність використання месенджера, простота налаштування і наявність ботів, а також які інструменти вибрали Ваші конкуренти.

whatsapp-messenger-android

  • WhatsApp Один з найпопулярніших месенджерів у всьому світі. Дуже добре підійде тим, хто працює на міжнародному ринку.

viber

  • Viber На сьогодні є найпопулярнішим месенджером в Росії і Україні. Присутні інструменти для розвитку бізнесу і проведення реклами на просторах майданчика.

fb messenger

  • Facebook Messenger Входить до числа найпопулярніших по всьому світу, його аудиторія налічує мільярд чоловік. Буде особливо зручний для тих, хто активно використовує просування в Facebook.

skype

  • Skype Всі ми знаємо, що таке Skype. Програмою користуються близько 300 млн осіб у всьому світі. За допомогою Skype клієнти можуть дзвонити вам прямо з сайту.

telegram

  • Telegram Вважається найбезпечнішим і конфіденційним месенджером. У ньому можна відзначити дуже розвинену структуру ботів і величезний спектр можливостей для поширення користувацького контенту.

Основні напрямки для використання даного каналу:

    • Підтримка користувачів в реальному часі (технічна або інформаційна)
    • Швидке поширення контенту, брендування
    • Залученість користувачів в Ваші пропозиції
    • Виконання оплати та інших фінансових операцій
    • Комунікації на рівні кампанії між відділами і конкретними виконавцями

Мессенджеры

Завжди з вами на зв'язку
Приходьте в гості м. Дніпро, вул. Робоча, 23К
Напишіть листа office@emis.ua
X