hello
Головна / Блог / З чого складається комплексне просування сайтів?

З чого складається комплексне просування сайтів?

photo

Для розкрутки інформаційного або комерційного ресурсу в мережі можна зосередитися виключно на точковому застосуванні рекламних інструментів. На порядок ефективніше комплексне просування сайтів, яке включає одночасну роботу відразу у всіх напрямах, що набагато продуктивніше, а головне, вигідніше й швидше.

Актуальність комплексної розкрутки сайту

Не існує єдиної універсальної стратегії, яка підійде для будь-якого порталу і забезпечить 100%-не потрапляння в ціль. Щоб задати оптимальний вектор майбутнього просування, необхідно провести всебічний аудит, проаналізувати отримані результати і на підставі цього сформувати список дій, необхідних для залучення потенційних клієнтів.

Просування сайтів Дніпропетровськ

Переваги комплексного просування

Щоб залучити різні методи розкрутки, будуть потрібні значні вкладення — необхідний відповідний бюджет рекламної кампанії, який зробить можливим запуск відразу декількох інструментів. Плюси такого підходу очевидні:

  • Значне охоплення цільової аудиторії. Частина потенційних клієнтів самостійно знаходить інформацію в пошукових системах, інші — проводять чимало часу в соціальних мережах (Instagram, Facebook), треті — черпають інформацію з відеороликів у YouTube. І це основні напрями, а вибравши тільки один із них, власник сайту автоматично втрачає 2/3 відвідувачів сайту, які могли б скористатися доступними послугами або придбати товари в онлайн-каталозі.
  • Репутаційний маркетинг. Підвищення впізнаваності та популярності бренду в мережі, формування позитивного образу, що не принесе миттєвий результат, але при цьому на довгостроковому етапі допоможе зацікавити і залучити користувачів мережі.
  • Конкурентоспроможність. Одиниці компаній віддають перевагу комплексній розкрутці — більшість гравців ринку вважають за краще діяти послідовно, застосовуючи по черзі різні рекламні інструменти. Тому, задіявши всі доступні канали, можна швидко опинитися на кілька кроків попереду і зайняти позицію лідера.

Просування сайту — це завдання для цілої команди (PPC, SEO та SMM-фахівців), яка здатна підібрати актуальні канали розкрутки на підставі проведеного аудиту. Аналіз і порівняння результатів, отриманих у процесі роботи, дозволить підібрати пріоритетні напрями для майбутніх вкладень.

Особливості комплексної розкрутки

Пошукова оптимізація не дає видимих ​​змін на початковому етапі — на наповнення сайту контентом, індексацію та інші дії потрібно близько 3-6 місяців. Бюджет поступово витрачається, але при цьому замовник не отримає швидкий відгук — не варто очікувати різкого збільшення потоку клієнтів, а також зростання конверсії вже в перший місяць співпраці. Аналогічна ситуація і в просуванні в соціальних мережах: потрібно підготувати матеріали, завоювати лояльність користувачів.

як розкрутити сайт - Дніпро

При цьому контекстна реклама приносить плоди практично після запуску кампанії. Відповідно, бізнес розвивається стрімко на всіх рівнях, а період тривалого очікування перших результатів відсутній. Всебічний підхід — гарний шанс для нових, молодих компаній, які зможуть скласти гідну конкуренцію лідерам ринку і швидко зайняти перші позиції в пошуковій видачі.

Недоліки комплексного просування

Незважаючи на численні плюси на користь такої стратегії, існує і ряд мінусів, які потрібно враховувати, віддаючи перевагу роботі відразу в декількох напрямах:

  • Ціна. Просування в мережі досить затратне, а чим більше використовується каналів, тим дорожче обійдеться розкрутка. Тому якщо фінансові можливості компанії на поточний момент обмежені, то краще вибрати один пріоритетний напрям і направити на нього всі засоби і зусилля. В іншому випадку гроші будуть витрачені даремно, а очікуваний результат отримати не вдасться. Потрібно спочатку узгодити бюджет і переконатися в тому, що виділеної суми буде достатньо для реалізації комплексної маркетингової стратегії.
  • Кваліфікація фахівців. Один працівник не впорається з таким обсягом завдань, потрібно залучити команду, всім учасникам якої належить постійно взаємодіяти один з одним, зіставляти результати, вносити коригування або зміни. Єдиний критерій відбору виконавців — досвід в області інтернет-маркетингу, а також портфоліо з десятками успішних проектів, які були реалізовані в межах заданого бюджету і вимог.

Комплексне просування рекомендовано для інтернет-магазинів і великих постачальників, які співпрацюють з покупцями і партнерами з усіх регіонів України. Але для тих, чий бізнес зосереджений у певному місті, наприклад, у Дніпрі, Одесі, Харкові, а тим більше в невеликих населених пунктах, цей формат неактуальний. Всебічна розкрутка відразу в декількох напрямах неефективна і для вузької ніші — краще задіяти всі сили для просування за обраними каналами.

Комплексне просування сайтів у Дніпрі

Комплексне просування сайтів дніпропетровськ

Студія інтернет-маркетингу eMiS пропонує послуги «під ключ» — це економить час і дозволить доручити основні завдання професіоналам. Довіряючи просування досвідченій продуктивній команді, власник сайту отримує можливість укласти договір на спеціальних умовах:

  • Точне дотримання термінів, затверджених на етапі узгодження параметрів проекту;
  • Робота в межах обумовленого бюджету і раціональний розподіл коштів за ефективними каналами просування;
  • Гарантія на послуги, впевненість у тому, що очікуваний результат буде досягнутий і виправдає вкладені в розкрутку гроші.

Для тих, хто зацікавлений у послузі просування сайтів в Дніпрі, розроблені програми співпраці — зв'яжіться з нами, щоб дізнатися докладніше, отримати безкоштовну консультацію і підібрати відповідні до бюджету і термінів рішення.

Завжди з вами на зв'язку
Приходьте в гості м. Дніпро, вул. Робоча, 23К
Напишіть листа office@emis.ua
X