hello
Головна / Блог / Розкрутка сайтів — 7 базових методів просування у 2021 році

Розкрутка сайтів — 7 базових методів просування у 2021 році

photo

Ефективна розкрутка сайту — це одночасна робота відразу в декількох напрямах, яка здатна охопити максимальну кількість потенційних клієнтів. Фахівці компанії eMiS, що пропонує послугу просування сайтів, сформували перелік актуальних методів, які допоможуть швидко і без додаткових витрат отримати потрібний результат.

Пошукова оптимізація (SEO)

 SEO — це пошукова оптимізація, яка допомагає зайняти верхні рядки в популярних пошукових системах. Для цього формується перелік ключових слів, які підбираються виходячи з обраної оптимізатором стратегії дій. Працювати можна одночасно в декількох напрямах:

  • Запити з назвою компанії (брендингові);
  • Запити з брендом конкурентів (брендингові);
  • Запити, що містять заклик до дії: купити, замовити, вибрати (ті, що продають);
  • Думки та рекомендації, відгуки;
  • Інформаційні запити, що містять питання: як вибрати, що таке, чому.
Сео оптимізація сайтів в Дніпрі

Семантичне ядро ​​формується за допомогою спеціальних сервісів для підбору ключових фраз. СЕО-просування актуальне як для нових, так і для сайтів, що вже давно використовуються. За допомогою такого розкручування можна зайняти провідні позиції в пошуковій видачі, склавши гідну конкуренцію поточним лідерам галузі. Наповнення сторінок займає в середньому 4-6 місяців — за цей період буде сформована УТП (унікальна торгова пропозиція), а також підготовлений якісний контент, який буде позитивно сприйнятий і користувачами, і пошуковими алгоритмами.

Контекстна реклама

Реклама — двигун торгівлі, а контекстна реклама — один з найдієвіших сучасних маркетингових інструментів. Основна перевага цього способу просування — можливість взаємодіяти безпосередньо з потенційними клієнтами, які вже зацікавлені в пропозиції. За допомогою Google Ads можна оперативно досягти наступних показників:

  • Підвищити впізнаваність бренду, що позитивно відзначиться на загальному розвитку і просуванні компанії;
  • Залучити нових користувачів на сайт та підвищити конверсію;
  • Раціонально використовувати кошти навіть в умовах обмеженого фінансового бюджету.
Які плюси контекстної реклами

Перевага на користь вибору контекстної реклами — доступність. При мінімальних витратах можна отримати максимальну вигоду, але для цього важливо правильно скласти рекламне оголошення, яке буде продемонстровано користувачам у верхній або бічній частині пошукової видачі, а також точно визначити портрет цільової аудиторії. Під керівництвом вмілого PPC-фахівця можна швидко запустити просування, і вже через короткий період часу вдасться оцінити результати.

Таргетована реклама в соціальних мережах

Соціальні мережі — це можливість отримати додаткове джерело органічного трафіку на сайт, а також ефективно працювати з цільовою аудиторією, формуючи позитивний імідж бренду. Для активного просування використовується таргетована реклама в Facebook, Instagram, Twitter, а також Google Ads для YouTube. Щоб розкрутка сторінки була максимально продуктивною, корисно дотримуватися наступних правил:

  • Щоденна активність і взаємодія з аудиторією — пости, сторі, коментарі. Навіть найкращі маркетингові інструменти безсилі, якщо сторінка компанії «порожня» і не містить цікавої або корисної для користувача інформації.
  • Правильний вибір ЦА — інтереси, вік, стать, місце розташування. Реклама повинна бути спрямованою, тільки в цьому випадку можна розраховувати на те, що вкладення окупляться сповна і результат (кількість передплатників, переходи на сайт, замовлення/заявки) буде досягнутий.
  • Грамотне налаштування оголошень. Текст, що «чіпляє»; зображення, яке привертає увагу та викличе інтерес користувача.
Просування сайту через таргетинг в соц мережах

Можна запустити одночасно кілька рекламних кампаній, щоб проаналізувати результати й сформувати ефективну стратегію просування.

Email-маркетинг

Актуальний інструмент взаємодії з клієнтами, який використовується для інформування про новинки або зміни, а також діючі спеціальні пропозиції. Важлива умова — розсилка передбачена тільки для користувачів, які надали згоду на отримання електронних листів. Передбачені наступні варіанти email-маркетингу:

  • Крос-розсилки;
  • Інформаційні повідомлення;
  • Тригерні листи (повідомлення про появу на сайті очікуваного товару, активацію бонусів або інші події).
Коротко про мейл маркетинг

Електронні листи не повинні бути нав'язливими або частими, інакше email-розсилка буде автоматично відправлятися в категорію «Спам». Важливо правильно скласти текст і оформлення рекламних повідомлень, щоб вони дійсно приносили користь.

Контент-маркетинг

Важливо не тільки додати в онлайн-каталог опис товарів і послуг, а ще й підготувати інформаційний контент, який буде цікавий для відвідувачів ресурсу. Тексти повинні відповідати наступним вимогам:

  • Експертність;
  • Лаконічність;
  • Достовірність.
Влияние контент маркетинга на продвижение сайта в интернете

Корисні статті, які містять детальні огляди популярних товарних одиниць, рекомендації з вибору та інші поради зіграють активну роль у просуванні ресурсу.

Контекстно-медійні мережі

КММ, або контекстно-медійні мережі — це понад 2 мільйони порталів, які можуть бути використані для розміщення контекстної реклами:

  • КММ Google — перевірені тематичні ресурси, що дозволяє розраховувати на лояльність користувачів;
  • GSP — реклама в GMail.com, розміщена над блоком листів.

Успіх реклами залежить від правильного підбору зображень, клікбейт-заголовків, а також заклику до дії, який стимулює користувача перейти за посиланням.

Social Media Marketing (SMM)

SMM — просування сторінки в соціальних мережах з урахуванням діючих правил і алгоритмів. Досвідчений СММ-фахівець розробить стратегію дій, що дозволяє в короткі терміни заслужити лояльність користувачів і збільшити кількість передплатників, а також поліпшити взаємодію з контентом.

Правильне позиціювання бренду в соціальних мережах підвищить впізнаваність і стане додатковим рекламним інструментом.

Грамотне просування сайтів

Якщо потрібна розкрутка сайту в Дніпрі, то наша команда підбере оптимальні варіанти просування. Студія інтернет-маркетингу eMiS пропонує комплексний підхід, включаючи аудит, усунення поточних помилок, а також оптимізацію ресурсу з урахуванням заданих вимог.

Завжди з вами на зв'язку
Приходьте в гості м. Дніпро, вул. Робоча, 23К
Напишіть листа office@emis.ua
X